Over Vera van der Linden

V_PHX_9416Vera van der Linden Vertalingen is in 2012 opgericht door Vera van der Linden, gediplomeerd vertaler Engels-Nederlands en aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV). Vera heeft Engelse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Leiden, waarin zij in 2006 haar master heeft behaald. Aansluitend heeft zij de master ICT en Vertalen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond.

Na haar studie heeft zij bij verschillende vertaalbureaus gewerkt als vertaler en projectmanager, waarbij zij met name te maken kreeg met ICT-gerelateerde en commerciële teksten. Inmiddels is Vera al ruim zes jaar werkzaam in de vertaalbranche. In 2012 is zij verdergegaan als freelancer en heeft zij verschillende vertaalcursussen afgerond op met name medisch gebied.

Als projectmanager was zij de schakel tussen klant en vertaler. Daarbij vond ze het belangrijk om de klant bij het vertaalproces te betrekken om ervoor te zorgen dat de vertaling aansloot bij de identiteit van het bedrijf. Vera van der Linden Vertalingen onderscheidt zich dan ook door een persoonlijke, betrokken benadering. Het leveren van een kwalitatief hoogwaardige vertaling, afgestemd op de specifieke wensen van de klant, staat daarbij centraal.

Advertentie